مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری مهریه

سلام علیکم

تشکر می‌کنم بابت وقتی که برای پاسخ پرسش من می‌گذارید

مهریه من 450 سکه هست

میخواهم تا در قید حیات هستم اختیار مهریه دست خودم باشد

ولی اگر از دنیا رفتم مهریه بخشیده بشود و وراث مطالبه مهریه از همسر بنده نداشته باشند.

با توجه به اینکه مهریه سکه هست و من نگرفتم آیا امکان صلح عمری هست؟

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ امکان پذیر هست نیاز به تنظیم عقد دارید از دفترخانه ها می توانید درخواست بدهید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، بنظر صلح عمری تاثیری در رسیدن به مقصود شما ندارد،بعد از شما نصف مهریه (در صورت نداشتن فرزند که بنظر می رسد فرزند ندارید)به همسر شما می رسد،و الباقی تا ثلث کل اموال خود از مهریه را می توانید وصیت تملیکی بنفع شوهر تان قراربدهید،

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله امکان پذیر میباشد منتها در تنظیم صلح نامه و شرایط آن حتما از وکیل دادگستری استفاده کنید