مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام وقتبخیر، بنده سواری پراید با تریلی تصادف کردم مقصر بودم 180 ملیون خسارت شد ک40 ملیون بیمه ثالث من تقبل کرد مابقی بدنه تریلی الان بیمه 140 ملیون از من میخاد سوالم اینه ایا تریلی جز خودروهای نامتعارف هست ک بخشی از 140 ملیونو پرداخت نکنم یاخیر؟ درصورت عدم توانایی مالی در پرداخت خسارت به بیمه راهی هست یاخیر؟ ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، تریلی جزو خودروی نا متعارف نیست،خودروهای نامتعارف فقط مشمول خودروهای سواری می گردد،شما می تواند درخواست اعسار جهت تقسیط نسبت به محکومیت خود بدهید.