مشاوره حقوقی رایگان - تصادف بدون گواهینامه

سلام من با مادرم تو جاده خلوت بودیم با موتور با سرعت20تا که از پشت یه وانتی به ما به سرعت70تا زد موتور و ماشین خوابید مارو با اورژانس بردن افسر وقتی اومد کلانتری و ماشین اون شخص و موتور من نبود و کروکی نکشید من مبلغ یک میلیون برای کارشناس پرداخت کردم و اون شخص رو مقصر دونستن و من گواهینامه نداشتم ولی بیمه داشتم میخواستم بدونم الان خسارت های من پرداخت میشه من سنم 17سال هست

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود خودروی مقصر بیمه نیست شما باید تامین دلیل بدید سپس دادخواست مطالبه خسارت بهتر است از مشاوره تلفنی استفاده کنید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، در صورتی که شما مقصر نباشید،اگر چه گواهی نامه ندارید بیمه طرف مقابل باید دیه کامل شما و مادرتان(در صورت مجروح شدن) و همچنین خسارت موتور تان را پرداخت کند، ولی اگر شما مقصر باشید دیه شما و خسارت موتورتان را بیمه پرداخت نخواهد کرد، ولی دیه مادرتان را بیمه گر موتورتان باید پرداخت کند(اگر چه بیمه احتمالا پرداختی را از شما بعدا بصورت قسطی بازیافت خواهد کرد)