مشاوره حقوقی رایگان - دستنوشته مهریه در قبال وکالت طلاق

من و خانم اسبقم با توافق هم چند شرط به صورت دست نوشته با دست خط و امضا و اثر انگشت خودش نوشتیم که بالای برگه نوشتیم شروط ضمن عقد و شامل 10 بند بود که مهمترین انها به شرح ذیل بود ،
در تاریخ فلان شروط ذیل بعنوان شروط ضمن عقد بین فلان و فلان در کمال سلامت عقلی و روانی و جسمی منعقد گردید
1-اعطای حق طلاق به زوجه
2-اعطای حق حضانت فرزندان
3-در صورتی که زوجه جهت طلاق از حق طلاق استفاده کند هیچگونه مهریه ای به وی تعلق نمیگیرد .
4- مهریه 1358سکه میباشد که در صورت درخواست طلاق از طرف زوج لازم الپرداخت است .
5-شرط عند المطالبه بودن مهریه منتفی است و زوجه نمیتواند مهریه خود را عند المطالبه درخواست کند .
6-زوجه حق اشتغال به کار و ادامه تحصیل در صورت عدم مغایرت با شرع و قانون دارد .
7 - در صورت ازدواج مجدد زوج کلیه حقوق مهریه و حضانت و مالکیت تمام دارایی های زوج به زوجه تعلق میگیرد .
شروط فوق تا زمان ثبت در عقدنامه غیر قابل تغییر بوده و در صورت عدم پذیرش از طرف هر یک، فرد پایبند حق دریافت صد میلیون ریال از طرف خاطی را دارد .

سوال اینکه من به تمام تعهداتم عمل کردم و محضر دار از ثبت انها امتناع کرد و گفت برین ثبت اسناد و من در ثبت اسناد وکالت حق طلاق پیش فرض رو دادم اما ده سال بعد ایشان با حق طلاق اقدام به طلاق خود نمود و مهریه اجرا گذاشت . من هم تقاضای اعسار دادم و دستنوشته مذکور رو هم ضمیمه پرونده کردم . ایا تاثیری دارد .؟ اگر هم‌ ندارد حلالش چون همه چیزو برد تمام داراییم فقط حقوقمه اونم نوش جونش. عشق قشنگیش به همینه که الان اصلا ناراحت نیستم جای دوری نرفته. مرسی از همتون .

پاسخ ها :

پرسشگر :

علتش رو هم میشه بگین؟

پرسشگر :

کاملا بی دلیل و فقط میگفت دیگه نمیتونه ادامه بده . حتی جلو چندتا از دوستان مشترکمون گفت شوهرم خوبه وایاردی نداره اما من نمیتونم ادامه بدم