مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

با سلام
همسر اینجانب در خرداد سال 97 داداخواست طلاق به لحاظ عسر و عرج دادند. دادگاه بدوی تشکیل و من نیز با طلاق ایشان مخالف بودم که در دادگاه اعلام کردم ایشان در دادگاه کراهت از همسر و ادعای عدم رعایت بهداشت فردی و انجام ندادن تکالیف خاص زناشویی و اقدام به خود ارضایی را به اینجانب نسبت دادند. در پایان قاضی دادگاه بدوی طبق ماده 1133 و تبصره ذیل ان امر طلاق را به من میدهد و موارد ادعایی که ایشان بابت عسر و حرج اعلام کرده را وارد ندانسته و حکم به رد دعوی دادند. در حدود 2 ماه بعد اینجانب دادخواست الزام به تمکین هم دادم که در دادگاه بدوی تایید و در تجدید نظر هم باز تایید و قطعی گردید. در دادگاه تجدید نظر همان ادعاهای دادگاه بدوی و یک ادعای جدید با عنوان اختلالات روحی و روانی هم به من زدند. که جهت این امر به کمیسیون 5 نفره پزشکی معرفی شدم. پاسخ پزشکی قانونی: نامبرده اختلال روانپزشکی ندارد. از نظر مشکل بهداشت فردی موردی مشاهده نشد. خود ارضایی وی قابل اثابت نیست. دادگاه تجدید نظر هم همان رای بدوی را عینا تایید کرد. میخواستم بدونم اگر همسر اینجانب فرجام خواهی در دیوانعالی کشور کنند آیا رای بدوی و تجدید نظر که هر 2 به نفع من بوده تایید میشود یا دیوان رای را نقض میکند؟
با تشکر و احترام فروان از شما و همکاران شما در مجموعه سایت دادراه

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل پیش بینی نیست.