مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

باسلام و خسته نباشید.
بنده در تاریخ 97/7/15 ماشین خود را فروختم نصف مبلغ را همان روز کارت کشید مابقی را به 98/8/20 چک دادن. بعد از یک ماه خریدار میتواند خودروی که معامله کردند عودت کند یا نه ضمنا (کل خسارت ماشین را اول معامله کسر کردیم) سند را با وکالت انجام دادم متاسفانه تاریخ وکالت بابت پلاک قید نکردن در دفتر اسناد و خریدار بعد از سند زدن دو روز بعدش به شهرک بابت پلاک زدن میروند که کارشناس به صندوق عقب شک میکنن پلاک نمیزنن و بنده هیچ تعویضی بابت صندوق انجام ندادم خریدار هم در عرض این چند روز به تعمیر و صافکاری خودرو انجام داده بودن. لطفا بگویید
_خریدار میتواند ماشین را بعد از یک ماه عودت کند.
_چگون میتوانم به وکالت تاریخ زده باشم که اقدام زود برای تعویض پلاک
یک سال و نیم ماشین در دست بنده بود میتوانم به فروشنده قبلی شکایت کنم یا به کارشناسی که همان روز پلاک زدم.

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام در وهله اول از طریق تامین دلیل یا همون کارشناسی امکان تعیین حدودی تاریخ تعمیرات وجود دارد که اگر پس از فروش بوده ارتباطی به شما نخواهد داشت اگر قبل از فروش بوده تحت شرایطی امکان استناد به فسخ را خواهد داشت