مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام من مدت یکسال است با خانواده همسرم به توافق رسیدم که برای ادامه زندگی به خارج مهاجرت کنیم و به دلیل مشکلات از سفارت فقط به خودم و همسرم و فرزندم موافقت کردند و برای خانواده همسرم موافقتی نشد و درگیر ما از اینجا شروع شد و تصمیم به جدایی همسرم با من شد و چندین نوبت خواهش کردم تا برگرد ولی قبول نکردند و دخالت‌های برادر خانم من به حدی رسید که یکبار توسط یکی از دوستان ایشان من مورد ضرب و جرح شدم ولی با وساطت کلانتری سازش کردیم و تصمیم گرفتیم طلاق توافقی بگیرد در صورتی که تمام زندگی را مصادره کنند بخصوص حضانت فرزند
سه ماهی طول کشید و من دو ماه قبل برای دیدن فرزند رفته بودم درب منزل پدر خانم که منجر به دعوا شد و همسایه آنها شاهد بود که آنها اول دعوا را شروع کردند و براثر هول دادن و دفاع از خودم، برادر همسرم خورد زمین، و با وساطت همسایه و جدا کردن بدون گزارش پلیس تمام شد و الآن دو ماه ار این موضوع می‌گذرد و من دو روز پیش صیغه طلاق را خواندم و جدا شدم و همان روز از من شکایت کردند پدر و پسر در مورد تهدید و توهین و ضرب و جرح
سوال من این است آیا من که دوماه است اصلا آنها را ندیدم و هیچ تهدید و توهینی نکردم و درگیری نداشتم در این مدت،
می توانند بابت ان دوماه قبل باشد و اگر ضرب و جرح ایجاد شده بوده در همان زمان از من شکایت نکردند الآن که طلاق گرفتم اعلام کردند
لطفاً مرا یاری کنید
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید