مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و ادعای سرقت بدون مدرک

با سلام.یکی از همسایگان ساختمان ما،مدت چند ماهی منزل نبود،چند روز پس از برگشتن،ادعا کرد که دریل او که در انباری بوده را دزد برده و یکی دیگر جای آن گذاشته!!!و شکایتی هم مطرح کرد،پس از چند روز مجددا شکایت کرد که دزد اشیا ارزشمندی از وی برده که شامل طلا و نقره و دوربین و گردنبند مروارید و جواهرات و چند دستگاه برقی کرد،در این مدت ناودان پشت بام نیاز به تعمیر داشت که وی و مالک سوم مرا نماینده برای تعمیر کردند.که البته با کمترین هزینه انجام شد. و در این مدت من با همسایه جر و بحثی کردم،امروز پس از تخریب ناودان پشت بام مامور آورده و ادعا کرده که شیلنگ استفاده شده در تعمیر در انباری وی بوده و من سرقت کرده ام،دلیا وی هم این است که مقداری شیلنگ همان شکل را پدر منزل دارد،و چون من ترمیم کردم پس من سارقم،وی امروز اولتیماتوم داده که باید خسارات مرا بدهی یا من شکایت میکنم و تو را به عنوان سارق معرفی میکنم،ایا شکایت وی مبنای قانونی دارد و صرف ادعای مالکیت چیزی برای شکایت کافیست،و آیا وی میتواند صرف داشتن شیلنگ هم نوع شیلنگ که من استفاده کردم این ادعا را کرده وتهمت بزند؟و آیا اساسا شکایت وی قابل طرح است؟با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این پرونده را باید شعبه مورد نظر دقیق بررسی کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
خیر ، به صرف این موارد جرمی قابل اثبات نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر برائت است برای اثبات سرقت نیاز به مدرک و ادله اثباتی قوی دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هرکسی به موازات دلایلی که ارائه میدهد به ادعایش رسیدگی میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر به صرف هر ادعایی نمیتوان مجرمیت فردی را اثبات نمود اما در صورت وجود شهود و دیگر دلایل محکمه پسند قابلیت پیگیری را دارد
شما نیز میتوانید در مقابل از خودتان دفاع کرده و یا شکایت متقابل تحت عنوان تهدید و ایجاد مزاحمت نمایید

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام. ایشان باید با مدارک و مستندات، ادعای خود را ثابت کنند. صرف ادعا کافی نیست.