مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام.من پدرم افاغنه بوده مادرم نمیدونست باهاش ازدواج کرد.چون پدرم از کدخدای ده شناسنامه یکی از افراد رو داده بود پدرم با اون برگه با مادرم ازدواج کرد.مادرم تمام شناسنامه ما بچه ها رو بنام خودش تو ثبت احوال زد.اما جای فامیلی و محل صدور پدر خالیه...وپشت شناسنامه زده به علت مجهول بودن نام پدر نام خانوادگی بنام مادر ثبت گردید...آیا میشود شناسنامه قدیمی رو باطل کردم شناسنامه جدید بگیرم این مورد از قسمت توضیحات حذف بشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
توضیحات مطابق آنچه در سوال آمده است امکان حذف ندارد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
توصیه میکنم اقدام اساسی کنید و شناسنامه با نام پدر و مادر بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید به نظر می رسد، اما با کارشناسان اداره ثبت احوال در میان بگذارید تا بررسی شود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
با توجه به سوال مطرح شده ، در صورتیکه پدر شما تابعیت ایرانی داشته ، میتوانید تقاضای اثبات نسب و صدور شناسنامه جدید را به طرفیت پدر و ثبت احوال بدید .