مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پول توسط کارگر و انجام ندادن کار

با سلام
3 ماه پیش یک استاد نقاشی برای رنگ امیزی کناف خونه خوم استخدام کردم ، به صورت شفاهی یعنی قرارداد کتبی ندارم ، این استادکار حدود 9 میلیون پول پیش گرفت در سه نوبت برای جنس ، بعد دو روز کار و بعد زدن کمی بتونه ترک کار کرد و جواب تلفن و نمیده وقتی با شماره دیگه هم زنگ میزنیم تا میفهمه که منم قطع میکنه ... پول بهش کارت به کارت شده و دو شاهد اقا هم دارم یکی که خودش این اقا رو معرفی کرده یکی هم که شاهد توافق ما بوده...میخوام بدونم چکار باید بکنم به کجا باید شکایت کرد و چطور....

با تشکر

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
دادخواست بدید ایفای ناروا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به انحام تعهد را مطرح نمایید

و شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید