مشاوره حقوقی رایگان - ابطال حکم عدم سازش

سلام من برای ترساندن همسرم که بعد از گرفتن عدم تمکین من و معرفی منزل و قولنامه سوری به دادگاه، فهمیدم خانه ای در کار نیست و همیشه از دادن کلید و آدرس به من امتناع میکرد، حتی روزی که میخواست به سراغ بنده بیاید نیامد بنابراین تقاضای طلاق دادم و عنوان کردم با بخشیدن بخشی از مهریه و ادله هایی همچون ترک انفاق و اظهارات همسرم مبنی بر نخواستن من و بردن جهیزیه ام و ترک انفاقش و خانه ای که پس از مراجعه فهمیدم در اجاره شخص دیگری است، طلاق میخواهم زیرا ایشان مرا به منزل مشترک راه نمیدهد و با این روش میخواستم ایشان را بترسانم تا به من برای بخشش مهریه فشار نیاورد. حتی به داوری نیز رفتم و برای ایشان دعوتنامه ارسال کردند تا در زمینه طلاق یا ادامه زندگی به نتیجه برسیم اماایشان نیامد. بنده نیز قبل از آن عنوان کرده بودم که حق حبس خود را میخواهم تا ایشان مهریه بنده را بدهد اما بعد پشیمان شدم و حاضر به تمکین شدم. ایشان با توجه به دادخواست طلاق من که بعلت ندادن کلید و راه ندادن بنده به منزل مشترک بود و حق حبس من (تا وصول مهریه)، حال تقاضای ازدواج مجدد کرده. این درحالی است که ایشان دارای چند وکیل هستند اما از پرداخت مهریه سرباز میزند. با این وجود بنده دوبار طی دو اظهارنامه رسمی در فواصل مختلف تقاضای تعیین تکلیف و تمکین عام و خاص کرده ام. آیا راهی هست که بتوانم از ازدواج ایشان جلوگیری کنم زیرا حاضر به ادامه زندگی هستم. حال نمیدانم گواهی عدم سازش صادر شده یا خیر یا چگونه صادر میشود؟
آیا با مراجعه به شعبه و انصراف از طلاق میتوانم مانع از صدور یا ابطال گواهی عدم سازش شوم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است وکیل بگیرید تا با مطالعه رونده شما بهترین راه کار را اریه دهد