مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک متوفی برای مطالبه ی مهریه

سلام، خواهر من بعد از فوت همسرشون برای مطالبه ی مهریه از طریق ثبت اقدام کردن ،ثملک رو توقیف و آماده ی مزایده شد ،خواهر بنده پولی نداره که خودش بالاترین رقم رو پرداخت کنه و ملک رو برداره و ازون جایی هم که دو فرزند کوچبک دارن میخوان ملک به نام خودشون انتقال پیدا کنه که سقفی باشه برای بالای سرشون ، با توجه به اینکه ایشون پولی برای پرداخت نداره آیا خواهر بنده میتونه به عنوان طلبکار وارد مزایده بشه و ازون جایی که ملک به اندازه ی مهریه ی ایشون هست درخواست انتقال سند به نام خودشون رو داشته باشه و اینکه آیا راهی هست که 9٪ رو کار پرداخت کنه چون پولی ندارن

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در مرحله دوم مزایده اگر خریداری پیدا نشد ، می توانند اعلام کنند که خودشان ملک را در ازای طلبشان قبول می کنند

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اگر فروش نرفت میتوانند درخواست انتقال سند اجرایی کنند

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام در نهایت چنانچه خریداری نباشد ملک به نام خود ایشان انتقال می یابد‌.