مشاوره حقوقی رایگان - قبض تخلیه

با سلام فروشنده آپارتمانی هستم امروز سند زدیم قراره بعد 15 روز تحویل 200 میلیون طلبکاری که روز تحویل پرداخت میکنن ولی امروز دفترخانه قبض تخلیه امضا کرد برام اصلا قبض نیاز هست یا نه و موقع تحویل بایست قبض را باطل کرد یا نه بعد مشکلی نشه ممنون از توضیحات شما

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت قبض و رسید لازم و ضروری است و بعنوان یک مدرک و رسید در آینده کارسازی خواهد کرد. فلذا لازم است که قبض را دریافت کنید و بعد از اتمام، آن را ابطال کنید ولی در نزد خود نگهداری کنید و بایگانی شود.