مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد بین مالک و مستاجر

باسلام جناب ببخشید من به عنوان مالک هستم واشخاصی توسط مشاور املاک یعنی شخص نظامی هن دست هستن و می خوان ملکم رو به زور به عنوان رهن بگیرن حقیقتش وقتی فهمیدم اینها قرارداد نوشتن و در غیاب من دستکاری کردن مبلغ 30ملیون بابت رهن دادن من از دادن ملک پشیمون شدن اما خودشون دست وردار نیستن و هر روز من را تهدید می کنن آیا من حق پشیمون شدن ملک را دارم از اختیارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی القاعده امکان فسخ معامله در تمامی قراردادها پیش بینی میشود. فلذا لازم و ضروری است که قرارداد مورد اشاره در متن سوال به دقت مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا به همین سبب معلوم شود که شما میتوانید قرارداد را به موجب فسخ، منحل کنید یا چنین حقی در قرارداد لحاظ نشده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

قرارداد شما باید مورد برسی و مطالعه قرار گیرد