مشاوره حقوقی رایگان - خواستار انتقالی از اداره شیلات به راه و شهرسازی

سلام من چندسال هست بصورت قراردادی در راه و شهرسازی مشغول هستم در آزمون استخدامی شیلات قبول شدم آیا می‌توانم به ارگان کنونی ام انتقالی دایم بگیرم از نظر مدرک تحصیلی هم بگم که در آزمون شیلات با رشته مرتبط قبول شدم ولی مدرک مورد نیاز راه و شهرسازی (لیسانس عمران)را نیز دارم
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال مطروحه تکراری است و قبلا به این پرسش، جواب داده شده است.