مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن‌ طلب از شرکت پیش فروش خودرو

سلام وقتتون بخیر.
بنده تو یکی از شرکت های پیش فروش خودرو سرمایه گذاری کردم
برج یک که تسویه زدم قرار بود تو 12 روز کاری واریز کنن
که این مدت تا الآن ادامه دار بوده و بعد گذشت 3 ماه هنوز ریالی واریز نکردن.
تازه الآن میگن از پولت 110 میلیون تومان کم میکنیم و یه چک میدیم برای آخر برج 7.
یه رسیدم میدن امضا کنی که نوشته تمام پولتو گرفتی و حق هیچگونه اعتراضیو نداره تازه هیچ اسمی از چک تو رسیدشون نیست.
میخواستم بدونم راهی هست که زودتر به پولم برسم؟
اصلا شکایت فایده ای داره؟
چون پشت قرار داد آورده که در صورت هرگونه اختلاف موضوع اختلاف به یه موسسه حقوقی ارجاع داده میشه و رای داور برای طرفین لازم الاجرا و غیر قابل اعتراضه.
معلوم نیست که
شاید این موسسه هم از خودشون باشه.
ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله قاعدتا داور مربوط به خودشون هست اما بعد از صدور رای داور در صورت ناروا بودن میتوان ابطال ان رلی داور را از دادگستری خواست