مشاوره حقوقی رایگان - من جدا شدم چند ساله و میخام الان ازدواج کنم

چند ساله جدا شدم الان دارم ازدواج می‌کنم این آقایی که الان میخواستم عقد کنیم در جریان اینکه من جدا شدم هست اما نمیخواد خانوادش بفهمن .میدونم بعد عقد می‌تونم شناسنامه جدید بگیرم اما .میترسیم تو‌محضر کسی شناسنامه منو ببینه ..راه حلی هست که قبل از محضر شناسنامه من درست شه یا نه ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بنده توصیه به این کار نمی‌کنم حتی توصیه می‌کنم حتماً در عقدنامه شما ذکر شود که دوشیزه نیستید به دلیل عواقب احتمالی در آینده