مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ثبت به دلیل مهریه

با سلام کل مهریه همسر بنده 500 سکه میباشد که از طریق دادگاه خانواده بطور کامل از طرف زوجه درخواست شده و حکم آن نیز صادر شده و بنده درحال پرداخت اقساط میباشم. حال همسر بنده از طریق اداره ثبت نیز برای قسمتی از مهریه (80 عدد) اقدام به توقیف مال و ممنوع الخروجی نموده که پس از ارایه مستندات به ثبت کماکان پرونده بنده در ثبت باز است. حال از چه مرجعی میتوان به این کار اداره ثبت اعتراض و شکایت کرد؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطالبه یک دین از دو مرجع امکان پذیر نیست. از مرجعی که ثانیا درخواست شده درخواست توقف اجرا را بخواهید.