مشاوره حقوقی رایگان - سند عادی

با عرض سلام و احترام. بنده در سال 73 روی زمین های پدرم شروع به زدن چاه کردم و از اون کاغذ گرفتم که این کار رو با هزینه خودم انجام دادم و در قبال این کار دو دانگ از زمین و چاه تلمبه رو به من داده برادرم هم به عنوان شاهد هم متن را نوشت و هم امضا کرد حالا که پدرم به رحمت خدا رفته وراث از جمله برادرم مدعی هست که من این زمین را فروختم چون من سال 76 یه اسکلت خریدم و بیشتر مبلغ رو نقدی دادم که در قولنامه هست و قسمت کمی رو چون چک میخواستم بدم پدرم از برادرم خواست چک صادر کنه چون من نداشتم ولی پولش رو پدرم داد و من با اون حساب داشتم حالا میگه من اون چک رو دادم تو اون زمین رو فروختی یا میگویند چرا تا پدرمان زنده بود انرا محضری نکردی آیا این ادعا می‌تونه سند عادی من رو باطل کنه هیچ مدرکی هم ندارن غیر از همین چک که برای اسکلت صادر کرده ممنون که جوابگو هستید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر است. فلذا لازم است که کلیه مدارک، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی جهت رفع مساله حقوقی ارائه شود.