مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه مشروط

سلام خسته نباشید وقت بخیر.
من 24 سالمه سال 99 پایه 3 گرفتم.بخاطر خودزنی که در دوران مدرسه کردم اول راهنمایی بچه بودم خوبو بدو تشخیص نمیدادم یک اشتباهی کردم امروز برای لیفتراک ویژه ثبت نام کردم رفتم کمیسیون گفتن ک گواهینامه شما کد 55 خورده نمیتونین شرکت کنین چیکار باید کنم چه راهی هست من در طی این چند روز که برای ثبت نام میرفتم کسایی مراجعه میکردن که کل بدنشون تتو و خالکوبی داشتن ولی اونا شرایط ثبت نام دارن منی ک در دوران طفولییتم یک اشتباه کردم چیکار کنم تشویق میکنن برم منم تتو بزنم تتو مشکل روانی محسوب نمیشه ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

فکر نمیکنم از خودزنی شما مطلع باشند شما تحقیق جامعی کنید تا متوجه شوید علت نپذیرفتن شما چه بوده و به دنبال رفع علت واقعی باشید