مشاوره حقوقی رایگان - درباره افزایش سرمایه

سلام
من سهامدار یک دهم از یک شرکت خصوصی هستم شرکای من سه سال پیش افزایش سرمایه از آورده سهامداران انجام دادند من چون مشارکت نکردم عملا سهام من نصف شد. الان دوباره اعلام کردند قصد افزایش سرمایه صددرصدی از آورده سهامداران دارند باز به نوعی به ابن دلیل که حساب کتاب شرکت خیلی معلوم نیست من موافق نیستم و قصد شرکت در افزایش سرمایه را ندارم آیا راهی هست کلا بتونم جلوی این افزایش سرمایه را بگیرم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بسته به نوع شرکت مجمع عمومی تصمیم می‌گیرد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مراحل کلی عبارتند از:

تادیه تمامی سرمایه قبلی که در شرکت وجود داشته، یعنی سرمایه قبلی شرکت کاملا به حساب شرکت واریز شود.
تادیه مبلغی که افزایش یافته است. ( حالا یا از طریق آورده نقدی، یا تجهیزات یا مطالبات حال شده و یا ... )
تصویب مجمع عمومی فوق العاده شرکت
ثبت افزایش سرمایه در سامانه و درج در روزنامه رسمی