مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه مشروط

سلام وقت بخیر خسته نباشید. من 24 سالمه و در سال 99 گواهینامه پایه 3 گرفتم.امروز رفتم برای گواهینامه لیفتراک ویژه ثبت نام کنم که رفتم کمیسیون گفتن شما نمیتونین ثبت نام کنین گواهینامم کده 55 خورده.من تو دوران بچگی یه اشتباهی کردم خوبو بدو تشخیص نمیدادم همچین کاری کرده بودم الان باید چیکار کنم من چند روزی ک میرفتم اموزشگاه برای ثبت نام کسایی میومدن ک کل بدنشون تتو و خالکوبی داشتن و رفتن کمیسون هیچ مشکلی براشون پیش نیومد و ثبت نام کردن.الان منه جوون 24 ساله ک مشکلاتی پیش اومده بخاطر کودکی ک کردم باید چیکار کنم .
الان مسئولین منو تشویق میکنه برم تتو بزنم ؟ تتو مشکل روانی محسوب نمیشه تو سن 24 سالگیم بزنم ولی منی ک بچه بودم این اشتباهو انجام دادم نمیدونستم خوب چیه بد چیه مشکل روانی محسوب میشه؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون