مشاوره حقوقی رایگان - روش دریافت قانونی سهم الارث از بانک توسط کسری از وراث

با درود. بعد از 3 سال از فوت پدر هنوز بعضی از وراث حاضر به دریافت سهم الارث خود از بانک نیستند. با وجود کامل بودن مدارک، بانک مصر است که کلیه وراث یا وکیل آنها همزمان مراجعه نمایند. افراد مایل به دریافت سهم الارث خود چگونه میتوانند سهم خود را دریافت کنند.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
حضور کلیه وراث فاقد وجاهت قانونی است.
بانک می تواند حساب را باز و سهم هر یک از ورثه را منتقل به حساب انان نماید و کسانی که دارای حساب بانک مربوطه نمی باشند سهمشان در حساب متوفی مسدود باقی بماند. لزومی به حضور و درخواست تمام وراث نیست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بانک نمی‌تواند با توجیه اینکه همگی یا وکیل همگی حضور ندارد از پرداخت سهم حاضرین خودداری نماید چنین حالتی بر خلاف قانون نظام بانکی می‌باشد و می‌توانید از بانک شکایت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با توجه به مورد مشابه بانک لازم است سهم هر فرد را واریز نماید