مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سهم الارث از بانک

با درود. 3 سال از فوت پدر میگذرد. چند تن از فرزندان جهت دریافت سهم الارث خود از بانک تمایل نشان نمی دهند و با سایرین همکاری نمی کنند. با وجود کامل بودن مدارک، بانک برای تحویل پول اصرار بر حضور کلیه وراث به طور همزمان دارد. اکنون تکلیف وراثی که پول سهم الارث خود را میخواهند چه میشود؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
گواهی مالیات بر ارث را پر و پرداخت نمایید. وراث را استعلام نمایید در ان بانک حساب مربوطه داشته باشند و اصرار بر پرداخت و یا اعلام خروج از کشور وراثی نمایید که دارای حساب مربوطه نمی باشند.