مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کپی از پرونده پزشکی

وقت شما بخیر پدر من چند سال پیش در بیمارستان روانی بستری بودند الان برای گرفتن حکم محجور بودن ایشون میخوام اقدام کنم گرفتن پرونده پزشکی نیاز به دستور قضایی دارد؟چه مدت طول میکشد؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بله بی ان هم امکان پذیر است. یک هفته

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر
ولی یا نماینده قانونی ، بیمارانی که نسبت به اقدامات درمانی و شرایط خود هشیاری ندارند (اغما , بیماران روانی, جنون و .... ) وهمچنین بیماران زیر ١٨ سال، در صورت نیاز به مدارک بالینی خود با مراجعه به واحد مدارک پزشکی و تکمیل در خواست کتبی و تایید مدیریت بیمارستان می توانند کپی پرونده را در ساعت اداری بجز روزهای تعطیل از واحد مدارک پزشکی دریافت نمایند.

نماینده قانونی و وراث بیمارفوتی ، به شرط داشتن گواهی انحصار وراثت می توانند کپی پرونده بیمار فوتی خود را از مدارک پزشکی دریافت نمایند.