مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

باسلام من زندگی خوبی داشتم تااینکه به دلایل مشکل مالی به خانمم اجازه کاررفتن دادم سه سال پیش این اشتباه راکردم ودردوسال پیش هم مادرایشان به رحمت خدارفت ارثیه ای رسیدبه ایشان ورفتم یک واحداپارتمان
قبل عیدنوروز خریدیم به نام خانمم وقراره این هفته تخلیه بشه یکی ازهمکاران خانمم که مطلقه میباشدزنگ زده چندین باربه خانم من که مکالمه ایشان موجودهست وزندگی شیرین مارابابردن خانمم پیش دعانویس ورمال تلخ کرده به طوری که خانمم به زبان میاردکه هیچ حسی به شوهرم ندارم ودعای زبان بندبرای فرزندپسرم بگیرندایامن میتوانم شکایت کنم ازدست همکارخانمم وچه بایدبکنم برای زندگیم که خانمم میگویدتوبعدازسی سال زندگی دوستت ندارم ونیادنبالم