مشاوره حقوقی رایگان - آیا مدیر کل دستگاه دولتی اختیار جابجایی و تغییر موقعیت جغرافیایی کارمند را بدون اراده دارد؟

کارمندی رسمی با تعهد 10ساله خدمتی در شهرستان الف مستخدم می باشد به تبع مشکلات زندگی درخواست انتقال دائم به شهر ب را می دهد پرونده ایشان به کمیته نقل و انتقالات اداره متبوع در استان رفته و پس از ارزیابی لازم به طور دائم به شهرستان ب یعنی شهرستان مورد تقاۻای وی منتقل می شود
1;آیا این کمیته می تواند بدون رۻایت کارمند ایشان را به شهرستان الف انتقال دهد؟

2،درصورتی که کمیته نقل و انتقالات این تصمیم را بگیرد و کارمند باتوجه به مشکلات موجود در محل شهر ب همچنان بماند چه تبعات حقوقی دارد

3;آیا مدیر کل اختیار تغییر پست کارشناسی کارمند رسمی را بدون کسب موافقت کارمند دارد؟

پاسخ ها :

سيد حسن  حسيني

جناب آقای سيد حسن حسيني :

سلام اگر و نقل و انتقال کارمندان می بایست در کمیسیون مطرح و بررسی و تصمیم گیری گردد باید با درخواست خود کارمند باشد اینکه مدیرکل حق دارد خود با اختیارات شخصی کارمندی را جابجا کند به نظر میرسد در صورتی این اتفاق می افتد که کارمند مزبور مشکلاتی را ایجاد نماید و تخلفاتی داشته باشد که در صورت تخفیف مجازات حدالامکان ایشان به جای دیگر منتقل نمایند اما در حالت عادی به نظر نمی رسد بدون رضایت کارمند رسمی بتوان ایشان را منتقل نمود