مشاوره حقوقی رایگان - سفته تضمين كار

من 7 ماه پيش در شركتی توسط پيمانكار تامين نيرو شروع به كار كردم موقع قرارداد يه سری فرم سفيد رو دادن بهم امضا كنم بدون اينكه سمت يا مبلغ حقوق و يا زمان قرارداد در آن درج شده باشد و 6 ميليون هم سفته سفيد امضا فقط حواله كردشو نوشتم تهران جهت تضمين كار به شركت مربوطه دادم حالا بعد از 7 ماه از اين شركت جدا شدم و میخواهم در راستای احقاق حق شكايت كنم اين امكان وجود داره اين شركت پيمانكار بتواند سفته های بنده را به اجرا بگذارد و در اصل خيانت در امانت كند يا نه؟
در صورتي كه مي تواند به اجرا بگذارد چگونه مي توانم ثابت كنم كه اين سفته ها جهت تضمين كار به صورت امانت در اختيار شركت پيمانكار بوده است؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سفته سند لازم الاجرا بدهی است