مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق

سلام من و همسرم 15 ماهه عقدیم و به خاطر دخالتها و دو بهم زنی های مادرش الان 8 ماهه مرا ترک کرده. من در دادسرا شکایت ترک انفاق کردم.
اگه میشه راهنماییم کنید که در دادگاه چطوری حرف بزنم که بتونم ایشون رو محکوم کنم؟ و از آنجایی که من و همسرم مشکلی نداریم و من یکبار در دوران عقد طلاق گرفتم ، خیلی نگران زندگیمم و دوس دارم کارم اصلاح بشه حتی با قاضی دادیاری هم صحبت کردم که میانجی گری کنه.
سپاس فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

نفقه مشروط به تمکین است مگر که ثابت شود امنیت جانی ندارید و نمیتوانید به خانه شوهر بروید