مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

سلام . از سال 76 سرقفلی یک مغاره به نام من هست که مالک ملک فوت شده و کل ملک که شامل چندین مغازه و خانه (دارای سند تفکیک نشده) دست وراث است و من بخاطر اختلافات باهاشون ارتباط ندارم.
در حال حاضر یک اظهارنامه به ادرسم اومده که ملک فروخته شده و صاحب جدید ادعا کرده من مالک هستم و یک مبایعه نامه که از صحتش اطلاع ندارم و ناخاناست بهش ضمیمه شده و صاحب جدید در اظهار نامه درخواست کرده اسناد سرقفلی رو واسم بیارید . در صورتی اینجانب طبق تحقیقات متوجه شدم هنوز سند به نام صاحب قبلی ملک که فوت شده میباشد و انتقال سند صورت نگرفته ، اما احتمال میدم ممکنه در مشاوره املاک بینشون فقط قولنامه دستنویس صورت گرفته باشه
میخوام بدونم از نطر قانونی الان اجاره سرقفلی رو به نام صاحب سند باید واریز کنم یا کسی که به استناد قولنامه ادعا میکنه صاحب ملک و مغازه هست ؟
متشکرم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما در برابر قانون در مقابل مالک رسمی ملک که سند بنام ایشان است مسئولیت دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و