مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مجدد پرونده

شکایت خلع ید من در دادگاه بدوی رد شد وپرونده از لیست حذف شد من برای تجدید نظر اعتراض دادم ولی هزینه آنرا پرداخت نکردم برام پیام اومده که پرونده شما به دلیل طرح تجدید نظر خواهی مجددا ثبت شد ودر سامانه هم دوباره برونده در همین شعبه بدوی ثبت شده این یعنی چی ممکنه قاضی متوجه اشتباهش شده باشه وبخاد قبل از اینکه پرونده به تجدید نظر بره دردادگاه بدوی دوباره رسیدگی کنه وحکمش رو عوض کنه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر
وقتی رای صادر شود قابلیت تغییر ندارد مگر تجدیدنظرخواهی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر چنین چیزی امکان پذیر نیست قاضی نمی تواند بعد از اصدار رای آن را اصلاح کند مگر تجدیدنظر رای جدیدی صادر کند
برای کسب اطلاعات بیشتر به شعبه مربوطه مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا هزینه دادرسی پرداخت نکنید که نمیشود.مگر اعسار از هزینه دادرسی بزنید.در هر صورت حضوری پیگیری کنید.