مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه بدوی

با سلام به عزیزان وکلا

زمین زارعی را پس از طی مراحل قانونی که در اجرای احکام به مزایده گذاشته شده بود به دلیل عدم حضور خریدار در زمان مزایده , ان را بعنوان بخشی از طلب خود از مالک ان ملک قبول و پس از مدتی ملک مزبور را تحویل گرفته ام .............
اما پس از 2 سال خواهر مالک به اتفاق مالک ( محکوم علیه ) با ارایه سند عادی خانوادگی تقاضای ابطال عملیات اجرایی را نموده اند و خواهر مالک مدعی بود که ملک فوق را طی یک واگذارنامه عادی خانوادگی قبل از محکومیت خوانده (مالک) از وی خریداری نموده و متعاقب ان طی یک مبایعه نامه بنگاهی به فرزندش فروخته هست و حالیه فرزندش مالک ان ملک توقیف شده هست نه محکوم علیه.................
دادگاه بدوی بجای رسیدگی به سند اول (واگذارنامه خانوادگی محکوم علیه به خواهرش) اقدام به بررسی سند دوم (مبایعه نامه خواهر محکوم علیه به فرزندش ) نمود و شاهدین مبایعه نامه را برای صحت مبایعه نامه احضار نمود. و به اعتراض اینجانب (محکوم له و خریدار مزایده ) توجه ننموده است حال انکه صوری و ساختگی بودن سند اول که فاقد مهر شورای محل بود کاملا معلوم و مشخص بود متاسفانه رای ابطال صادر و قطعی گردید........................
حالیه من دادخواست ابطال سند اول را از دادگاه مربوطه با جلب نظر کارشناس ارایه نمودم اما دادگاه مربوطه این دادخواست را رد نمود و در رای صادره عنوان نمود" هرچند موضوع خواسته در این پرونده با پرونده قبلی متفاوت هست ولی چون سند فوق الذکر در پرونده قبلی احراز صحت و اصالت قرار گرفته است لذا رسیدگی مجدد به همان موضوع به دلیل تعارض به رسیدگی قبلی فاقد وجاهت قانونی هست" در رای صادره ضمن بیان انشایی به استناد ماده 197 آ.د.م دادخواست ابطال سند عادی را رد نمود
نکته : تاریخ سند اول به چند سال قبل از محکومیت مالک قید شده ولی تاریخ سند دوم (مبایعه نامه بنگاهی ) به زمان توقیف ملک میباشد.
عزیزان وکلا لطفا راهنمایی کنند چی ماده قانونی برای نقض این رای در دادگاه تجدید نظر میتواند مثمر ثمر قرار گیرد؟
قاضی مربوطه گفته چون دادگاه سند اول را قبول کرده (صرفنظر از نادرست بودن آن ) بهرحال سند اول را پذیرفته سپس به بررسی سند دوم اقدام نموده و رای نیز قطعی گردیده لذا نمی توان در دادخواست شما به بررسی مجدد همون سند پرداخت که دادگاه قبلا انرا پذیرفته هست؟!!!!!!!!!!!!

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری نزد وکیل بروید