مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی قدمت قولنامه

با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم بدونم آیا در کارشناسی خط و قدمت قولنامه عادی، قولنامه ای که سال 66 نوشته شده با قولنامه‌ای که سال 74 نوشته شده کاملا مشخص میشه یا بدلیل اینکه سالهای زیادی گذشته قابل تشخیص نیست؟
از وکلای محترم خواهشمندم راهنمایی فرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال در حوزه تخصص کارشناسان رسمی دادگستری است و در حیطه تخصص وکلا نیست . بنابراین پرسش شما در زمره سوالات غیر حقوقی قرار دارد.