مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس خط

با سلام و احترام آیا قولنامه ای که 16سال پیش نوشته شده ویک متن آن با همان خودکار خط خورده وروی آن باغلط گیر کشیده شده می‌توان زمان دقیق همان غلط گیر را فهمید یا خودکاری که زیر غلط گیر است باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ادعای جعل یا انکار و تردید موضوع به کارشناسی ارجاع میشه و تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است.
به نظر بنده معمولاً قابل تشخیص است

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام درصورتیکه سطر مورد نظر به امضای طرفین قرارداد برسد قولنامه اعتبار دارد
وگرنه مخدوش بوده
میتوانید به دادکاه شکایت کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله به احتمال زیاد توسط کارشناس خط و امضا قابل تشخیص است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا توسط کارشناس قابل تشخیص است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق کارشناس خط قابل بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
توسط کارشناس خط و امضا بررسی خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نظر کارشناس یا کارشناسان رسمی ملاک عمل است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
تا حدودی توسط.کارشناسان متخصص قابل فهمین است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ با کارشناسی خط جوهره کاغذ و اقلام دیگر مشخص خواهد شد. وانگهی خط خوردگی در قراردادها باعث عدم نفوذ آنها خواهد شد. مگر اینکه در قرارداد ذکر شود که خط خوردگی نیز دارای اعتبار است.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

موضوعی تخصصی است و باید کارشناس مربوطه اظهار نظر نماید . و میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

کارشناسان دادگستری می توانند تشخیص دهند ولی شاید تاریخ دقیق ان را نشود تعیین کرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بطور معمول کارشناس این موارد را تشخیص میدهد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
بله اصولاً توسط کارشناس خط قابل تشخیص است

علی اکبر محمدی قلعه نی

جناب آقای علی اکبر محمدی قلعه نی :

با سلام با استفاده از تخصص کارشناس رسمی دادگستری در زمینه جعل امکان این امر وجود دارد البته در بیشتر موارد به صورت تخمینی زمان مشخص می‌شود.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام زمان دقیق خیر ولی تقدم و تاخر آن را معمولا می‌توان احراز کرد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توسط،کارشناس مربوطه قابل تشخیص است

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
کارشناسان علی الاصول متوجه ترتیب می‌شوند و حدود زمانی را متوجه خواهند شد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق کارشناس قابل تشخیص می‌باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،
این موضوع بستگی به شرایط خاصی دارد و باید با دقت بیشتری مورد بررسی قرار گیرد. در عموم موارد، به وسیله تحلیل و مطالعه خط‌های دستی، می‌توان به نتایجی دقیق درباره زمان نوشتن این قولنامه رسید.

اما در مواردی که متن با خط خورده و زیر آن با استفاده از خودکاری دیگری بازنویسی شده باشد، ممکن است دشوار باشد تا زمان دقیق نوشتن متن اصلی را تعیین کرد. همچنین، برای تعیین زمان دقیق نوشتن متن با خط خورده، باید به عوامل دیگری مانند نوع خودکار استفاده شده، نوع کاغذ و شرایط نگهداری آن و سایر عوامل مرتبط توجه کرد.

بنابراین، برای پاسخ دقیق به این سوال، بهتر است که با یک کارشناس خط مجرب و متخصص در این زمینه مشورت کنید.