مشاوره حقوقی رایگان - پلمب درب پارکینگ آپارتمان

با سلام. بنده در سال1400 واحد آپارتمانی را خریداری کردم که پارکینگ اختصاصی قید شده در سند دارد. طبق صورتمجلس تفکیکی هم پارکینگ بنده در یک قسمتی از ساختمان افتاده که راه ورود خروج فعلی آن از پشت ساختمان است. در پشت ساختمان ملکی قرارداد که رفتن شکایت کردن که این درب پارکینگ غیرمجاز است و باید پلمپ بشه. گویا طبق نظر سازمان نظام مهندسی هم گفته این درب غیرمجاز است. اون زمان هم سازنده گویا با پارتی پایان کار گرفته.
الان حکم شهرداری اومده که باید درب مسدود بشه. و اگه این اتفاق بیفته تکلیف پارکینگ من چی میشه چون راه ورود خروجم فقط از اون درب هست و اگر بخوام از درب های دیگه بیام داخل جلو ماشینم ماشین پارک میشه و مرتب باید جابجایی واسه ورود خروج اتفاق بیفته. داخل سند تک برگ خودمم پارکینگ قید شده.

حالا اگر مسدود بشه تکلیف من چیه باید از فروشنده قبل شکایت کنم یا سازنده. خود سازنده هم ساکن یکی از واحدای آپارتمان هست و میگه یه فکر واسه خودت بکن به من ربطی نداره. چطور میتونم سازنده رو محکوم کنم که حداقل پارکینگ خودشو مجبور بشه به من بده یا تعویض کنه با من. چون خسارت به درد من نمیخوره وقتی ملکم بدون پارکینگ بشه و ارزش ملکم پایین میاد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

با توجه به اینکه پایانکار صادر شده درب نمیتواند غیرقانونی باشد و از حقوق مکتسبه محسوب میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است