مشاوره حقوقی رایگان - گواهی عدم سو پیشینه ( درخواست فوری )

سلام
من در کشور کانادا زندگی می کنم و در اینجا مشغول تحصیل بوده ام. اخیرا برای اقامت اقدام کرده ام و برای سو پیشینه مدارک خود و انگشت نگاری را به وزارت امور خارجه فرستادم و مادرم آن را به آنها تحویل داده بود.
هفته گذشته و بعد از گذشت 3 ماه و عدم جواب ، مادرم به وزرات امورخارجه مراجعه کرد و ایشان را به سجل کیفری مراجعه داده اند. سجل کیفری به مادرم گفته است که بنده دو فقره پرونده باز دارم و به همین دلیل عدم سو پیشینه نمی دهند.
1- مشارکت در استفاده از سند معجول
2- شکایت صاحب ملک جهت دریافت خسارت

متاسفانه بنده با برادرم در سالهای گذشته شرکتی داشتیم که برشکسته شده و در هر دو مورد بنده بی گناهم ولی برای ثابت کردن آن وقت کافی به برگشت ایران ندارم و برای دریافت اقامت کانادا حتما باید سو پیشینه را ارایه کنم.

سوال بنده از حضور شما این است که آیا از سجل کیفری می توانم درخواست کنم که آن را حذف کند و در سابقه من ثبت نکند؟ در صورتی که حکم قطعی صادر نشده و پرونده باز دارم می توانم عدم سو پیشینه بگیرم؟
روند کار به چه صورتی است؟
با تشکر

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

سلام خير ابتدا بايد ببينيد روند پرونده به چه صورتى است

صادق قادری

صادق قادری :

پرونده باز مانعی در صدور گواهی عدم سو پیشینه کیفری ندارد
مگر اینکه پرونده مختومه شده و حکم محکومیت قطعی موثر صادر شده باشد.نکته اینکه هر حکم محکومیتی موثر نیست و محکومیت کیفری غیر موثر نباید در سوپیشینه درج کردد لیکن متاسفانه در عمل و رویه موجود به اشتباه درج میگردد.با اعطای وکالت به یک وکیل دادگستری کار خود را پیگیری کنید