مشاوره حقوقی رایگان - ادعای باکره نبودن دختر خانم در دوران عقد که با این ادعا می خواهند مهریه رو کامل بگیرند

سلام وقت بخیر برادرم من دوسال پیش با خانمی عقد کرده که بعد از حدود دو ماه به مشکل خوردند و کلا حتی همدیگه رو ندیدند الان که می خوان از هم جدا بشن دختر خانم گفته که باکره نیستند و این درحالی هست که در دوره عقد بودند و در اون سه ماه هیچ رابطه ای بین اونها اتفاق نیافتاده حتی ما شب اول بعد از عقد از مادر و خواهر دختر خانم خواستیم گواهی سلامت جهت باکره بودن دخترشون بگیرند که با تمسخر گفتند قدیمی شده این کارها وحالا که به اینجا رسیده ادعا دارند که دخترشون باکره نیستند و گویا دندان طمع برای گرفتن مهریه دارند ما چطور میتونیم از حق برادرم دفاع کنیم چون شک نداریم که رابطه ای وجود نداشته واگر باکره نبودند مربوط به قبل هستش ..ممنون میشم پاسخ بفرمایید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اصل براینه که باکره بوده وخلاف آن را شوهر باید اثبات کند که دشوار هس.تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی کنید