مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

باسلام بنده تنها وارث پدرم هستم والان نزدیک 5 ماه فوت شده کارای انحصاروراثت انجام دادم ولی 1 هفته دیگه باید برگه روبگیرم من با پدرم زندگی نمیکردم یعنی از 2 سالگی با مادرم زندگی میکردم ازهم جداشده بودند الان نمیدانم ک پدرم چ چیزی از خودش داره یک عمو وعمه دارم ک انکارمیکنن ک پدرت چیزی نداره ولی پدرم قبل ازفوتش گفته بودم یک قطعه زمین سمت آبادان دارن ک هنوز تقسیم نشده وزمین به اسم پدربزرگم هست الان من بایدچجوری اقدام کن برای زمین پدربزرگ ومادربزرگمم فوت شدن قبل از پدرم ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس.

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باید علاوه بر پدر،برای پدربزرگ ومادربزرگ نیز انحصازورثه وتحریروتقسیم ترکه انجام دهید