مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از همسرم توافقی

سلام وقتتون بخیر من میخوام از همسرم جدا بشم همسر من حالت روحی روانی نداره مدام سر هرچیز کوچیک کتکم میزنه فحاشی میکنه هم به خودم هم به خانوادم ما 4سال رفاقت داشتیم 3 سال سراختلافاتمو نامزد موندیم ازدواج کردم گفتم شاید درست شه الان چهارساله ولی هیچ فرقی نکرد اوایل مصرف حشیشو تریاکو انواع قرصا رو داشت ترمادل و.... الان حدود یکسال ترک کرده البته خودش میگه و کلاس انی ای میره ولی دوشخصیته بودنش دست بزنش فحاشیش تمومی نداره میگم طلاق میخوام پول پیش خونه برای منه بیشتر پول ماشین پدر مادرم کمک کردن بهم دادن میگه اونارم ببخش طلاقتو بدم درصورتی که ازش چیزی نمیخوام میگه طلاقت نمیدم برو خونه مامان بابات ولی من خسته شدم طلاق میخوام ترو خدا کمکم کنید امروز انقدر منو زده حتی با چاقو به جونم افتاد

پاسخ ها :

یک وکیل

طلاق به شرط اثبات نقض یکی از شرایط ضمن عقد توسط زوج یا اثبات عسر و حرج زوجه است. وقتی فقط تحمل درد میکنید و هیچ شکایتی نمیکنید تا ابد نمیتوانید طلاق بگیرید