مشاوره حقوقی رایگان - ازمون

با سلام من در ازمون نفت شرکت کردم و اول بوشهر را انتخاب کردم ولی بعد از ازمون و یک ماه بعد از سازمان سنجش به من زنگ زدند و گفتند بوشهر نیروی بومی میگیرد و شما یا مازندران و یا زنجان را باید انتخاب کنید در صورتی که در دفترچه بوشهر نیروی بومی نمی خواست..بعد از مدتی که کارنامه ها اعلام شد شهر را مازندران زده بودند و مردود اعلام کردند لطفا راهنمایی کنید تحت چه عنوان و از چه سازمانی به دیوان شکایت کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان میتوانید اقدام کنید لیکن بدوا باید دلایل و مستندات شما مورد برسی قرار گرفته و درخواست تخصصی برای شما تنظیم گردد
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

وزارت نفت،،تحت عنوان خلاف مقررات پذیرش و استخدام عمل کردن