مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و مهریه و خیانت در امانت

با عرض سلام و خسته نباشید
یک شب که همسرم دیر به منزل برگشت من به دیر آمدن همسرم به منزل مشکوک شدم و به سراغ طلاهایم رفتم و دیدم که طلاهایم نیست و به ١١٠ زنگ زدم وقتی پلیس به منزلم آمد گفت اگر منزلتان بهم نریخته معلوم است که طلاها رو همسرت برداشته وقتی به پاسگاه پلیس رفتم گفتم طلاها رو همسرم برداشته و همسرم نزد پلیس اقرار کرد که طلاها رو برداشته و به خواهرش داده . حال من باردار هستم و دیگر تمایلی به زندگی با همسرم را ندارم زیرا ایشان با اطلاع به این که من باردار هستم و وجود هر گونه استرس و فشاری امکان سقط جنین وجود دارد طلاها رو برداشتند . میخواهم بعد از متولد شدن فرزندم از همسرم جدا شوم و مهریه ام را نیز بگیرم . آیا موفق خواهم بود ؟ بعد از طلاق خرج فرزندم را میتوانم از همسرم بگیرم ؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،امیدوارم باتولدفرزندتان مشکل شماحل شودوهمسرتان اشتباه خودرا جبران نماید،زیرازندگی ارزشش بیشترازاین امورمادی ازقبیل طلااست،طلای شمانورچشمی شمااست که به زودی چشمتان روشن خواهدشد،بدون تردید همه چیزعادی خواهدشد،الان نبایداسترس داشته باشیدوافکارحاشیه ای رابه خودراه ندهید،ضمنامهریه هم درشرع وهم درقانون حق زن میباشدوهرموقع تشخیص داد میتواند مطالبه کند.موفق باشید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،درسطر5نوشته فوق،فرزندشمانورچشمی شمااست،نوشته شدولی درنوشتارطلا تایپ شدکه ازاین بابت عذرخواهی میکنم.موفق باشید