مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر مجرد

سلام
من دختری 26 ساله و مجرد هستم. بدلیل اینکه پدرم همسر دوم گرفته و خوب رسیدگی نمیکرد و تحت فشار میگذاشت که کار کنم یا ازدواج کنم، خانه رو ترک کردم و الان خودم درشهری دیگر مشغول به کار هستم و بیمه هم شدم.
مادرم همسر اول پدرم هست و بیمار شده تا حدودی بهش رسیدگی میکند مخارجش میده ولی پیش خواهرم میمونه.
ولی من یکسال هست که خانه رو ترک کردم و پدرم حتی یک هزار تومان بهم کمک نکرد و اطلاعی نداره کجا هستم.
باتوجه به اینکه پدرم وضعیت مالی عالی دارد و رسیدگی نمیکند آیا میتوانم شکایت کنم ؟ نفقه بهم تعلق میگیرد؟
پدرم میتواند من رو از ارث محروم کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

نفقه فرزند کبیر به شرط عدم توانایی کار یا نداشتن شغل است. از ارث هم نمیشود کسی را محروم کرد