مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با عرض سلام
من از همسرم یک دست نوشته دارم که در منزل آن را امضا و اثر انگشت زدند. متن دست نوشته به این صورت است که در صورت رفتن همسرم به افغانستان در صورتی که مسافرتی نباشد یا اگر به سوریه برود برای جنگ من میتوانم مهریه ام را از شخصی به نام ... ... بگیرم . و در هر صورتی میتوان از ایشان طلاق بگیرم. آیا با این دست نوشته میتوانم با دادگاه مراجعه کنم و به راحتی با دریافت مهریه طلاق بگیرم ؟ البته همسرم بعد از این که آن دست نوشته را به من داد یک بار دیگر با رضایت خودم به سوریه رفت آیا این باعث میشود که آن دست نوشته باطل شود ؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،این نوع نوشته برای شخص ثالث تعهدی ایجادنمیکندمگراینکه شخص ثالث ذیل آن نوشته راامضاوپرداخت وجه را تعهدنموده باشد،برای طلاق هم کفایت نمیکند،دلایلی داردکه ازحوصله این نوشتارخارج است.موفق باشید