مشاوره حقوقی رایگان - ادعای دروغین کارت به کارت اشتباه

سلام. دوست و کارگر سابقم بابت حساب کتابی که از سال 93 با هم داشتیم بعد از کلی داستان ده میلیون برام واریز کرده و من چون اون زمان حسابم مسدود بود شماره کارت خانمم رو دادم. بعد سر یه مساله ای با همدیگه به مشکل خوردیم به خانمم تو اینستاگرام پیام داده بود که من ده تومن رو قرض دادم و بهم برگردون چون به حساب تو زدم. حالا هم رفته شکایت کرده که مبلغ رو اشتباه کارت به کارت کردم و شورای حل اختلاف خانمم رو خواسته بود ولی چون اگر میرفتیم اونجا احتمال داشت که بینمون درگیری پیش بیاد نرفتیم. شورای حل اختلاف هم به دلیل عدم ارائه ی دلیلی مثبت برائت، رای به نفع اون داده.الان قصد داریم برای تجدید نظر اعتراض بزنیم. با توجه به اینکه کارت به کارت اشتباهی در کار نبوده و با هم مراوده ی مالی داشتیم سوالم اینه که لایحه رو به چه صورت ارایه بدیم؟
آیا اگر پرینت حساب سال 93 به قبل خودم که بارها براش پول زدم رو ضمیمه کنم و گواهی از بانک ببرم که حسابم مسدود بوده و به همین دلیل پول به حساب همسرم واریز کرده کفایت میکنه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دلایل مدیون بودن ایشان را ارائه دهید.اکر رای غیابی باشد میتوانید قبل تجدیدنظر خواهی واخواهی کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید لایحه تخصصی توسط وکیل نوشته شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

متاسفانه با نرفتن به جلسه رسيدگي، فرصت طلایی دفاع در جلسه اول را از دست داده اید. حالیه در مهلت مقرر از رای صادره تجدید نظر خواهی کنید. هر آنچه در اینجا گفتید بصورت مکتوب در تجدید نظر بيان کنید.