مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام
بنده چکی به شخصی در قبال انجام کاری پرداخت کردم و با طرف قرارداد بستم. شخص مورد نظر کار من رو انجام نداد و من هم چک رو پاس نکردم. بنده از آن شخص شکایت کردم و درخواست استرداد لاشه چک نمودم.
قبل از اینکه نظر قاضی من بیاید، آن شخص چک من رو خرج کرد و من در دادگاه دیگری محکوم به پرداخت مبلغ چک و خسارت تاخیر شدم.
حال نظر قاضی من هم آمده و رای به استرداد لاشه چک داده.
من باید مبلغ چک رو شخص سوم بپردازم؟ اگر این کار رو بکنم چگونه حق خود را بگیرم؟

پاسخ ها :

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

اعاده دادرسی کنید برای پرونده ایی که محکوم شدید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید رای دادگاه خود را ضمیمه ان پرونده کنید