مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام شخصی از من چک های سفید امضا گرفته و با خط خود انها را نوشته و خرج کرده در صورتی که قرار بود آنهارا به بصورت سفید امضا بابت ماشین های شرکت خودرو سازی ضمانت بده تا مبالغ ماشین ها تکمیل بشه ان چک ها همه توسط اشخاص را برگشت زده اند و اجراییه گرفته اند و آن شخص متواری شده
ایا میتوان کاری کرد تا چک ها به عهده شخص متواری باشد یا نه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
اگر دلیل دارید شما باید شکوائیه خیانت در امانت مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر چک ها امانی بوده میتوانید تحت عنوان خیانت در امانت شکایت کنید