مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

سلام من حدود شش ماه پیش یک خودرو 405 مدل 85 از بازار آزاد با قولنامه عادی بین دو نفرمان خریدم و 1 میلیون برای زدن سند مانده. حال که بررسی شده ماشین حدود 650 هزار عوارض بدهکاره و حدود 450 هزار هزینه انتقال سندشه فروشنده میگه 1 تومان بده تا سند بزنم درحالیکه ماشین بدهکاره حاضر به انتقال سند نیست و ماشین بنام کس دیگری است و فروشنده هیچ مدرکی قانونی ندارد و بین او و صاحب قبلی اختلاف هست. این وسط من گیر افتادم وسط اونها. کلیه مدارک ماشین پیش خودم هستند... آیا میتوانم الزام به تنظیم سند کنم. آیا باید صاحبی که سند بنامش هست الزام بشه یا فروشنده که چیزی بنامش نیست ؟؟ به کجا و چگونه باید مراجعه کنم ؟؟ در ضمن اونکه سند بنامش هست میگه اگر فروشنده بگوید برو دفتر خونه میروم درحالیکه بین آنها اختلاف هست و نمیگوید ... خواهش دارم راهنمایی کنید باید چکار کنم .... ممنون میشم

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت صاحب سند ماشین و شکایت فروش مال غیر به طرفیت فروشنده قابل طرح است