مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام

سلام عرض ادب بنده 14سال پیش از صندوق مهر امام رضا گرگان مبلغی رو وام دریافت نمودم و تا الان اقساطی پرداخت نشده و الان میخواهم پرداخت کنم یکجا. اقای دکتر ظاهرا پرونده بنده حقوقی و کیفری شده و میخواستم ببینم کیفریش قابل تبدیل هست؟

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام پرونده شماحقوقیه ......تحت چه عنوانی ازشما کیفری شکایت شده؟!احتمالا دعوامطالبه وجه یاچک به طرفبت شما طرح شده درمهلتهای قانونی اقدامی جهت پرداخت یا اعسار یا...انجام ندادیدمنجربه صدور برگ جلب شده