مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور سیکلت بدون گواهینامه

سلام وقت بخیر موتور بنده رو دیروز به علت پوشش پلاک گرفتن امروز رفتم مراجعه کردم همه مدارک هم کامل بود گواهینامه خودرو هم داشتم و فقط گواهینامه موتور رو نداشتم
و به همین دلیل برای ما نامه زدن و گفتن به داد سرا مراجعه کنم خواستم بدونم با توجه به اینک من سری اولم هستش جریمه چقدر هستش و ایا پس از پرداخت موتور را تحویل میدهند!؟ و ضمن اینک بنده اقدام به ثبت نام برای دریافت گواهی نامه موتور هم کردم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

رانندگی با وسایل نقلیه موتوری بدون گواهی نامه جرم است، تشخیص مجازات و میزان آن با قاضی رسیدگی کننده می باشد