مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

باسلام من خانمم رابه دلیل احتیاج مالی اجازه دادم برودسرکاربعدازمدتی مادرخانمم فوت کردوصاحب ارثی شدکه رفتم براش خانه خریدم وقراراست هفته اینده ازمستاجری نجات پیداکنیم وبرویم دران خانه متاسفانه هرروزاخلاق خانمم بدترازروزقبل میشدوباعث این شدکه صدای مکالمه ایشان راظبط کنم بعدازشنیدن متوجه شدم یکی ازهمکاران خانمم که مطلقه است واوهم خانم است چندین بارخانم مرابرده پیش دعانویس وبازهم میگویدبایدجای دیگه ای بریم که بهتره ومن کاری میکنم شوهرت اززندگیت برودبیرون وبرای فرزندپسرت هم دعای زبان بندمیگیرم مکالمه موجوداست ایامن میتوانم شکایت کنم ازدست همکارخانمم وبایدکلاچیکارکنم زندگیم مثل قبل بشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید همکارشون شکایت کنید.
در خصوص مشکل خودتون بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دعا نویس و رمالی جرم است می توانید از رمال شکایت نمایید ،در ضمن ضبط و شنود مکالمات افراد حتی همسر جرم است،همچنین همسرتان مالک است هرگونه اقدامی در خصوص اموالش می تواند انجام دهد.